Pilotprosjekt 2017

Vi er spente og gleder oss veldig til å få låsestativet Alpilox ut i alpinanleggene. Det blir spennende å se hvordan publikum kommer til motta Alpilox. 

Fra 27.12.2016  til 13.01.2017 skal vi gjennomføre et pilotprosjekt hos Bjorli skisenter. Her skal vi få testet stativet og gjennomføre markedsundersøkelser slik at vi kan skreddersy Alpilox til å bli et enda mer kundeorientert produkt. 

Lørdag 14. januar 2017 tar vi med oss låsestativet til Hemsedal skisenter hvor vi fortsetter pilotprosjektet frem til 7 mai. Vi har vært så heldig å få med oss preppegutta fra Happy Norwegian og Coca Cola Norge opp til Hemsedal lørdag 18 februar. Vi kommer til å tilby alle som kommer innom oss gratis Cola og prepping ski eller snow. En spennende konkurranse i samarbeid med Skistar Hemsedal vil også publiseres i våre sosiale medier, så følg med!  

Vi er spente og gleder oss veldig til å få låsestativet Alpilox ut i alpinanleggene. Det blir spennende å se hvordan publikum kommer til motta Alpilox.